Uit eten in Veenendaal? | Reserveer nu | Restaurant Vendel

Uiteten in Veenendaal

Logo

Op zoek naar een goed restaurant om uit eten te gaan in Veenendaal? Dan ben je bij Restaurant Vendel aan het juiste adres. 

Waarom uiteten bij Restaurant Vendel in 2024? 

  • Centraal gelegen in Veenendaal
  • Met een ruime, gratis parkeerplaats 
  • Beoordeeld met een 9.3 uit 500+ reviews
  • Zeer smaakvolle en toegankelijke gerechten

In Veenendaal uit eten op jouw manier

Of je nu op sneakers of op naaldhakken komt, bij Restaurant Vendel ben je altijd van harte welkom. Onze locatie is sfeervolle en ontspannen. Gevestigd in een gerenoveerde monumentale boerderij met een trendy interieur net buiten het centrum van Veenendaal. Zowel geschikt voor privé- als zakelijke gelegenheden. Onze gerechten zijn toegankelijk en smaakvol met een eigentijdse twist.

Over Restaurant Vendel

Wij begrijpen dat een bezoek aan een restaurant om meer gaat dan alleen goede gerechten. Geniet van een gezellig diner met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties terwijl ons team je persoonlijke aandacht geeft. Met mooi weer is er ook plek op ons fijne terras. Hier zit je volledig beschut en kunnen jullie optimaal genieten van een gezellige lunch, high tea of diner.

Uit eten in Veenendaal

maar dan net even anders

Bij Restaurant Vendel houden we ervan om verder te gaan dan de standaard. Zo zijn er verschillende arrangementen. Met kerst een speciaal kerstdiner, in november een wilddiner of in de zomer een BBQ van de Green Egg. Uit eten in Veenendaal is nooit meer saai door Restaurant Vendel. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste arrangementen.

Restaurant Vendel is niet alleen een plek om heerlijk te dineren, het is ook een perfecte locatie voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en zakenlunches. De ruime zalen van het restaurant zijn sfeervol en stijlvol ingericht, en er is voldoende ruimte voor groepen tot wel 150 personen.

Uit eten in veenendaal

Wij worden gemiddeld beoordeel met een 9.2

Wie op zoek is naar een sfeervolle plek om heerlijk uit eten te gaan in Veenendaal, of voor op zoek is naar een geschikte locatie voor een feestelijke gelegenheid: Restaurant Vendel is de perfecte locatie. De uitstekende kwaliteit van het eten, de sfeervolle ambiance en de professionele service maken van Restaurant Vendel een topbestemming voor een avondje uit eten in Veenendaal.

Uit eten in Veenendaal