Genieten op het terras van Veenendaal? | Restaurant Vendel

Terras Veenendaal

Logo

Welkom op het Prijswinnende Terras van Restaurant De Vendel

Kom erbij en ontdek jouw perfecte plek in de zon op het terras van Restaurant De Vendel. Wij bieden je een ontmoetingsplek vol sfeer en culinair genot, recht in het hart van Veenendaal.

Gelegen op een centrale locatie, is ons restaurant gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Met onze ruime, gratis parkeergelegenheid start je zorgeloos jouw ervaring op ons prijswinnende terras.

Het Terras van Veenendaal

Zodra je voet zet op ons terras, snap je meteen waarom wij prijzen in de wacht hebben gesleept. Je wordt ondergedompeld in een uitnodigende sfeer, met comfortabele zitplaatsen en een uitmuntende service, alles om jou de ultieme terraservaring te bieden.

image00008 scaled Restaurant Vendel

Van lunch tot diner

Bij De Vendel draait een terrasbezoek om meer dan alleen van het zonnetje genieten. Het gaat om het samenbrengen van mensen, het delen van mooie momenten en het smullen van heerlijke gerechten en drankjes. Onze getalenteerde chefs hebben een menu voor je samengesteld vol lokale, seizoensgebonden lekkernijen, vergezeld van een uitgebreide selectie verfrissende dranken.

Of je nu langskomt voor een snelle lunch, een borrel met vrienden of een ontspannen diner onder de sterren, ons terras is jouw perfecte plek. Wij zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt, terwijl je geniet van het beste dat De Vendel te bieden heeft.

Nieuwsgierig?

Kom en ontdek zelf waarom ons terras prijswinnend is. Bezoek Restaurant De Vendel en laat je meevoeren in de perfecte terraservaring. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen.

Restaurant De Vendel – Jouw Terras, Onze Passie.