Restaurant in Veenendaal | Reserveer nu | Restaurant Vendel

Restaurant Veenendaal

Logo

Je belandt op deze pagina omdat je op zoek bent naar een restaurant in Veenendaal. Dan ben je precies op het juiste adres. Want Restaurant Vendel is dé ideale locatie als je lekker uit eten wilt in Veenendaal. Van lunch tot diner en of je nou met familie of vrienden of met zakenrelaties komt, Restaurant Vendel heeft voor elke gelegenheid de juiste sfeer. Bovendien biedt de menukaart zoveel variatie dat er voor iedereen volop keus is. Lees hieronder wat gasten van ons restaurant in Veenendaal vinden.

reviews restaurant veenendaal

Met een gemiddelde van 4,6 uit meer dan 500 beoordelingen wordt Restaurant Vendel erg goed beoordeeld

Reserveer een tafel

Uit eten in Veenendaal

Ons restaurant in Veenendaal is dè plek om te genieten van mooie stukken vlees, heerlijke verse vis of vegetarische gerechten. De sfeer is gezellig en intiem, gastvrijheid staat bij ons echt hoog in het vaandel. Je vindt ons restaurant net buiten het centrum, dichtbij de A12. Samen dineren in ons restaurant is meer dan alleen eten of drinken, het is een heerlijke beleving waar je echt geniet van een avondje uit.

Of gezellig lunchen in Veenendaal

Bij Restaurant Vendel kan je ook heel goed en op een mooie locatie (in de zomertuin) lunchen. Je kan vrijwel elk lunchgerecht bestellen, van een clubsandwich met gerookte kip tot lauwwarme salade met roerbakgroenten en ossenhaas.

Benieuwd naar onze lunchgerechten? Onze menukaart is opgedeeld in:

Maar borrelen kan natuurlijk ook!

Naast de lunch en diner is het natuurlijk ook heerlijk om te komen borrelen bij Vendel. Bij mooi weer zit je heerlijk op ons fijne terras, hier zit je volledig beschut en geniet je van lekkere drankjes en hapjes. Van onze gasten krijgen we veel waardering voor ons besloten en zonnige terras. Ook voor feesten is Restaurant Vendel het beste restaurant in Veenendaal. Vier je een bruiloft of jubileum, een verjaardag of reünie? Bij Restaurant Vendel wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Borrelkaart Restaurant Vendel

High tea en high wine

Heb je zelf iets te vieren of nodig je iemand uit voor een speciale gelegenheid? Bij ons restaurant in Veenendaal weet je zeker dat je goed zit. Natuurlijk kun je lekker komen dineren of lunchen, maar denk ook eens aan een high wine of high tea. Kom proeven in ons restaurant en wij verrassen jullie graag met de lekkerste gerechtjes.

Terras Veenendaal Restaurant Vendel

Aangezien Restaurant Vendel dichtbij de begraafplaats van Veenendaal ligt, zijn hier ook regelmatig condoleances. Informeer gerust naar de mogelijkheden om een condoleance op de manier zoals jij wilt, te organiseren op een sfeervolle locatie.

In een wijk van Veenendaal is Restaurant Vendel een onverwacht pareltje dat je verrast en waar je zeker terugkomt.

Green egg restaurant

Bij een green egg restaurant eten? Naast dat je terecht kan in ons á la carte restaurant in Veenendaal, kan je bij Restaurant Vendel ook barbecueën op de green egg. Wij zijn een echt green egg restaurant. Met enorm veel passie en liefde serveren wij jou de lekkerste vleesgerechten van de green egg.

Vleesgerechten van de green egg is mogelijk van mei t/m september.

Restaurant Veenendaal Centrum

Restaurant Vendel ligt dan wel niet direct in het centrum van Veenendaal, het ligt er wel direct tegenaan. Het voordeel is dat je bij ons gratis parkeert en het restaurant ligt zelfs op loopafstand van het centrum.

Modern restaurant in Veenendaal

Restaurant Vendel in Veenendaal is de hotspot voor een lunch, borrel of diner met vrienden, familie, collega’s of zakelijke relaties. Heerlijk ongedwongen genieten van de meest smaakvolle gerechten, dat staat garant bij Restaurant Vendel. Voor een bepaalde dag een tafeltje reserveren? Klik hieronder op ‘Tafel reserveren’, je kan direct reserveren.

Tafel reserveren