Zakelijk - Restaurant Vendel

Zakelijk

Logo

De Vendel is dé locatie voor succesvolle zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een business meeting, bedrijfsfeest, vergadering of zakenlunch; wij hebben alles in huis om er een geslaagde gelegenheid van te maken.

Onze diverse ruimtes bieden voor elke gelegenheid een passende setting en zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten. Of je nu met een klein gezelschap wilt vergaderen of een groot feest wilt organiseren, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en zorgen voor een perfecte uitvoering.

Plan jij binnenkort een zakelijke bijeenkomst of evenement? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden bij Restaurant De Vendel.

DSC3497 scaled Restaurant Vendel

Vergaderen

Bij Restaurant de Vendel bieden wij diverse ruimtes aan voor vergaderingen en meetings. Onze zalen zijn zo ingericht dat je in alle rust kunt vergaderen en de opstelling kunt kiezen die het beste past bij jouw bijeenkomst.

Onze vergaderzalen worden inclusief flip-over, geluid met microfoon, beamer met scherm.

Heb je nog vragen of wil je een vergaderzaal reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via mail of telefonisch. Ons team staat graag voor je klaar om je verder te helpen.

Bedrijfsevenementen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bedrijfsevenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden diverse ruimtes aan voor evenementen tot 150 personen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, productpresentatie of netwerkbijeenkomst, wij hebben alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken.

Onze sfeervolle en multifunctionele ruimtes bieden tal van mogelijkheden voor de invulling van jouw evenement. Ons ervaren team staat klaar om samen met jou het perfecte evenement te organiseren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een offerte op maat te ontvangen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk bedrijfsevenement te organiseren!

Proef Vendel Dinch Restaurant Vendel

Enthousiast geworden?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.