Iets te vieren - Restaurant Vendel

Iets te vieren

Logo

Restaurant Vendel in Veenendaal is de perfecte plek om een speciale gelegenheid te vieren. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of bruiloft, het restaurant biedt een sfeervolle omgeving en heerlijk eten om van te genieten.

Ons team creëert smaakvolle gerechten die worden bereid met lokale en seizoensgebonden producten. Het professionele en gastvrije personeel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat de gasten volop kunnen genieten van hun speciale avond. Kortom, voor een onvergetelijke viering ben je bij Restaurant Vendel aan het juiste adres.

Als je op zoek bent naar een unieke locatie om je bruiloft te vieren, dan is Restaurant  Vendel in Veenendaal zeker de moeite waard om te overwegen. Het restaurant biedt een romantische sfeer en een prachtige omgeving voor een onvergetelijke bruiloft.

Het ervaren team van Vendel is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en zorgt ervoor dat elk detail van de dag perfect is geregeld. Van de ceremonie in de sfeervolle tuin tot het diner en feest in het restaurant, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Met de heerlijke gerechten , de persoonlijke service en de unieke sfeer, zal de bruiloft bij Restaurant Vendel zeker een dag zijn om nooit te vergeten.

16262 133 Restaurant Vendel
image00020 Restaurant Vendel

Capaciteit

Restaurant Vendel heeft een capaciteit voor evenementen tot 150 personen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Het restaurant beschikt over verschillende ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht voor een feestelijke gelegenheid. Voor iedere viering hebben wij een geschikte ruimte: Neem plaats op ons gezellige terras, of in het restaurant zelf.

Feestzaal huren in Veenendaal?

Of je nu op zoek bent naar een feestzaal in Veenendaal voor een verjaardag, jubileum of een andere speciale gebeurtenis, bij Restaurant Vendel ben je altijd aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een offerte op maat te ontvangen. Wij kijken er naar uit om samen met jou een onvergetelijke viering neer te zetten!

Ontwerp zonder titel Restaurant Vendel

Enthousiast geworden?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.