Over het restaurant en de locatie | Restaurant Vendel

Over ons

Logo
image00002 scaled Restaurant Vendel

Restaurant Vendel

Op sneakers of op naaldhakken, bij Restaurant Vendel ben je altijd van harte welkom. Sfeervol en ongedwongen genieten net buiten het centrum van Veenendaal, zowel privé als zakelijk. Vendel is een gerenoveerde monumentale boerderij met trendy interieur. Onze gerechten zijn toegankelijk en smaakvol, met een eigentijdse twist.

Van alle gemakken voorzien

Bij Restaurant Vendel begrijpen we dat een restaurantbezoek om meer draait dan goede gerechten. Ontspan met vrienden, familie, collega’s en zakenrelaties tijdens een goed verzorgd diner. Geniet van een vlotte lunch of praat bij tijdens een borrel onder het genot van een goed glas wijn. Alles met persoonlijke aandacht van ons team.

DSC7958 scaled Restaurant Vendel
DSC3442 scaled Restaurant Vendel

Stijlvolle locatie

Ook van jullie bruiloft maken we graag een prachtige dag, en we doen er alles aan om jouw business event tot een succes te maken. Met zeventig gratis parkeerplaatsen is Restaurant Vendel de ideale locatie om gasten te ontvangen.

Graag tot snel bij Restaurant Vendel in Veenendaal!

Vallei Business over Vendel

Vallei Business heeft in januari 2019 een bezoek gebracht aan Restaurant Vendel en een recensie gepubliceerd. U kunt de recensie zelf lezen als u hier klikt.

16262 133 Restaurant Vendel