Lunchen in Veenendaal | Reserveer direct | Restaurant Vendel

Lunch Veenendaal

Logo

Heerlijk lunchen in Veenendaal? Restaurant Vendel, met zowel een zonnig terras als sfeervolle lunchruimte in het restaurant, is de favoriete hotspot in Veenendaal. Samen met je gezelschap geniet je van heerlijke lunchgerechten in een gezellige ambiance. Van een snelle tot een uitgebreide lunch; voor iedereen is er volop keuze uit lekkere lunchgerechten. Heb je onze gegrilde saté van malse kippendijen al geprobeerd? Eén van de populairste lunchgerechten van de menukaart.

Met een ligging dicht bij het centrum, romantisch restaurant,  sfeervolle zomertuin en heerlijke loungebanken, is Restaurant Vendel hét restaurant van Veenendaal.

Lunchen in Veenendaal

Met een gemiddelde van 4,6 sterren is Restaurant Vendel voor velen dé perfecte plek om te lunchen. Het restaurant in Veenendaal heeft naast een sfeervol restaurant een buitenterras waar je op warme zomerse dagen lekker kan bijkletsen en lunchen met je gezelschap. Op een door groene omgeven locatie geniet je van heerlijke lunchgerechten als ‘gegrilde saté van kippendijen’, ‘lauwwarme ossenhaassalade’ of een ambachtelijk brood met carpaccio (bruin of mais).

19223 048 Restaurant Vendel
19223 025 Restaurant Vendel

Lunchen in Veenendaal op het terras

Kom bijvoorbeeld eens gezellig lunchen op ons terras. Het terras, oftewel de zomertuin, is aangekleed met veel leuke decoraties zoals kleurrijke bloemen en bankkussens. Alleen genieten van een drankje? Op het terras vind je heerlijke loungebanken om even lekker onderuit te zakken en te genieten van een biertje of wijntje. Het is een geliefde plek!

Lunchen met zakelijke relaties

Lunchen met zakelijke relaties of werknemers? Zowel op privé als zakelijk gebied is Restaurant Vendel het restaurant in Veenendaal waar je sfeervol en ongedwongen geniet van smaakvolle gerechten.

Met een grote groep lunchen in Veenendaal? Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij speciale luncharrangementen. Een vergadering met lunch is tevens mogelijk bij Restaurant Vendel.

Kom lunchen bij Restaurant Vendel

Restaurant Vendel ligt net buiten het centrum van Veenendaal. Het restaurant is goed te bereiken en je kan er gratis parkeren. Voor een heerlijke lunch in Veenendaal ben je bij Restaurant Vendel aan het juiste adres.