Stijlvol bedrijfsevenement organiseren? | Restaurant Vendel

Bedrijfsevenement

Logo

Welkom bij Restaurant De Vendel – Uw ideale locatie voor bedrijfsevenementen

Ontdek de perfecte locatie voor uw volgende bedrijfsevenement in het hart van Nederland, bij Restaurant De Vendel in Veenendaal. Een unieke combinatie van geschiedenis, stijl en moderne faciliteiten, dit alles maakt Restaurant De Vendel dé plek voor uw volgende bijeenkomst.

Centraal gelegen in het land, is ons restaurant gemakkelijk bereikbaar voor al uw gasten, ongeacht van waar zij reizen. Profiteer van de strategische ligging en maak uw evenement moeiteloos toegankelijk voor iedereen. Bovendien bieden wij ruime, gratis parkeergelegenheid, waardoor uw gasten zonder zorgen over parkeren ons restaurant kunnen bereiken.

Evenementenlocatie Veenendaal

Zodra u binnenkomt bij Restaurant De Vendel, wordt u verwelkomd door een stijlvolle ambiance, die het perfecte decor biedt voor uw bedrijfsevenement. Of het nu gaat om een productlancering, een conferentie, een jaarlijkse vergadering, of een informele borrel, we hebben de flexibele ruimtes die u nodig heeft om aan al uw eisen te voldoen.

image00005 scaled Restaurant Vendel

Alle soorten evenementen

Ons ervaren evenemententeam staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Van de planning tot de uitvoering, we zorgen ervoor dat elk detail wordt verzorgd, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – uw evenement en uw gasten.

Maak indruk met onze eersteklas horeca. Onze getalenteerde chefs serveren een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes, zorgvuldig bereid met verse, lokale ingrediënten. Of u nu kiest voor een uitgebreid diner, een lichte lunch of fingerfood voor uw borrel, wij garanderen dat uw gasten zullen genieten van een smaakvolle ervaring.

Niet alleen bieden we uitstekende horeca en flexibele ruimtes, we kunnen ook AV-apparatuur en Wi-Fi ter beschikking stellen voor uw evenement. Presentaties, videoconferenties, muziek – u vraagt, wij regelen het.

Nieuwsgierig?

Zet de stap naar een uitzonderlijk bedrijfsevenement. Ontdek Restaurant De Vendel, waar centrale ligging, comfort en kwaliteit hand in hand gaan. Wij kijken ernaar uit om u en uw gasten te mogen verwelkomen en u onze Vendel-gastvrijheid te laten ervaren.

Restaurant De Vendel – Centraal, Comfortabel en Culinaire Klasse.