Wildkaart | Voor- en hoofdgerechten | Restaurant Vendel

Wildkaart

Logo

Voorgerechten

onze keuken is van dinsdag t/m zaterdag van 11.30 tot 21.30 uur, en op zondag vanaf 13.00 tot 21.30 uur geopend.

HERTENCARPACCIO €12
eekhoorntjes brood – knolselderij

REEPATE€12,5
brioche – vijgen – aceto

FAZANTEN BOUILLON€7,5
shii taken – bos-ui

Hoofdgerechten

Allergieën? Laat het uw gastvrouw/gastheer weten.

HERTENBIEFSTUK 26,5
gekarameliseerde appel – rodekool – bloedworst – spruiten – stoofpeer

WILDZWIJNSRACK 25
gekarameliseerde appel – rodekool – bloedworst – spruiten – stoofpeer

Belangrijke mededeling
Per 1 oktober sluit Vendel Events haar deuren.

Gelukkig zijn er nog volop mogelijkheden voor uw feest, event of bijeenkomst. Afhankelijk van uw wensen verwijzen wij u graag door naar onze partners:

  1. Catering: Van buffetten tot luxe diners: Catering compleet verzorgd! | Catering Groep Nederland uit Veenendaal verzorgt uw gelegenheid culinair tot in de puntjes.
  2. Workshops & trainingen: Voor kookworkshops of interactieve trainingen: TraineesPoint >> Kookworkshops, DISC en meer in Veenendaal.
  3. Locatie: Een sfeervolle plek met binnen- én buitenruimte: Bosque - Vier & Ontmoet - in Eerbeek.
  4. Diner & zaalverhuur: Voor een gezellig diner of sfeervolle feestzaal: Restaurant Restaurant De Hof - Bar - Restaurant - Terras - Feestlocatie in Renswoude.

Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen in Vendel Events en wensen u veel mooie momenten bij onze partners.