Unieke feestlocatie in Veenendaal | Restaurant Vendel

Feestlocatie

Logo

Bij Restaurant Vendel kun je ook terecht voor een familiefeest, bedrijfsfeest, vergadering of huwelijk. Onze arrangementen draaien in elke vorm om ontzorgen, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Naast en achter het restaurant hebben we een groot parkeerterrein waar onze gasten kosteloos gebruik van kunnen maken.

Bruiloft Vendel Veenendaal

Huwelijk

Voor een groot gezelschap of intiem, Restaurant Vendel is een prachtige en veelzijdige locatie om te trouwen. Onze monumentale boerderij met trendy interieur biedt voor al jullie gasten een sfeervolle omgeving. Als officiële trouwlocatie kunnen we de hele trouwdag verzorgen. Kom gerust even binnenlopen en rondkijken. Voor een persoonlijk gesprek raden we wel aan een afspraak te maken.

Meer informatie

Bruiloft Vendel Veenendaal

Bedrijfsfeesten, Business meetings & Events

Wij helpen je graag een geslaagd evenement of een stijlvolle vergadering te organiseren. Je wilt je geen zorgen maken om randzaken, maar volledig focussen op werk én netwerk. Vendel biedt een stijlvolle locatie en uitstekende lunches, diners en borrels. Ons team zorgt ervoor dat alle gasten zich op hun gemak voelen.

Meer informatie

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op via de mail of per telefoon. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om even op de koffie te komen, rond te kijken en meer uitleg te krijgen over Restaurant Vendel.