Maaltijdbuffet - Restaurant Vendel

Maaltijdbuffet

Logo

BUFFET “ROZEMARIJN”

VANAF 20 PERSONEN

€ 29,50

Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden

Koud
Stokbrood – gezouten boter – kruidenboter
Salade Caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Seasalad – zalmsalade – huisgerookte zalm – makreel – Noorse garnalen – forel

Warm
Saté van kippendijen – atjar
Procureur –bieslook – saus van rode port
Black Angus sukade – jus – laurier
Hele zalmzijde uit de oven – bosui
Diverse seizoens groenten
Frites – zeezout

Dessertbuffet Vendel+ € 7,50 p.p.
Diverse roomijstaarten
Tiramisu
Ambachtelijke dessertmousse
Warme appelcrumble – kaneel
Vers fruitsalade
Crème brulêe
Slagroom

BUFFET “BASILICUM”

VANAF 20 PERSONEN

€ 34,50

Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden

Koud
Stokbrood – gezouten boter – kruidenboter
Salade Caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Seasalad – zalmsalade – huisgerookte zalm – makreel – Noorse garnalen – forel
Rundercarpaccio – oude kaas – truffel

Warm
Saté van kippendijen – atjar
Getrancheerde beenham uit het Veense binnenveld – saus van honing & mosterd
Procureur – bieslook – saus van rode port
Boeuff Bourguignonne (stoof van rundvlees – roseval – haricots verts)
Hele zalmzijde uit de oven – bosui
Gegrilde groente
Ambachtelijke frites – zeezout

Dessertbuffet Vendel+ € 7,50 p.p.
Diverse roomijstaarten
Tiramisu
Ambachtelijke dessertmousse
Warme appelcrumble – kaneel
Vers fruitsalade
Crème brulêe
Slagroom

BUFFET “LAVENDEL”

VANAF 20 PERSONEN

€ 39,50

Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden

Koud
Stokbrood – gezouten boter – kruidenboter
Rundercarpaccio – oude kaas – truffel
Vitello Tonato – dungesneden kalfslende – tonijnmayonaise
Salade Caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Seasalad – zalmsalade – huisgerookte zalm – makreel – Noorse garnalen – forel

Warm
Saté van kippendijen – atjar
Getrancheerde beenham uit het Veense binnenveld – saus van honing & mosterd
Black Angus sukade – jus – laurier
Hele zalmzijde uit de oven – lente ui
Getrancheerde Runder entrecote (LIVE)
Gepelde gamba’s uit de wok (LIVE)
Diverse seizoens groenten
Lintpasta – olijfolie – verse kruiden
Frites– zeezout

Glaasjes dessert Vendel+ € 8,50 p.p.
Amuseglaasjes met mini desserts
Creme brulee
Tiramisu
Ambachtelijke dessertmousse
Appelcrumble – kaneel
Clafoutis van seizoensfruit

Neem contact op