VANAF 20 PERSONEN
€ 29,50
Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden
Koud
Stokbrood – gezouten boter – notenboter
Salade Caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Salade Niciose – tonijn – ei – olijven -sperziebonen
Warm
Saté van kippendijen – atjar
Procureur –bieslook – saus van rode port
Black Angus sukade – jus – laurier
Hele zalmzijde uit de oven – bosui
Diverse seizoens groenten
Frites – zeezout
Dessertbuffet Vendel+ € 8,- p.p.
Diverse roomijstaarten
Tiramisu
Ambachtelijke dessertmousse
Warme appelcrumble – kaneel
Vers fruitsalade
Crème brulêe
Slagroom
BUFFET “BASILICUM”
VANAF 20 PERSONEN
€ 34,50
Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden
Koud
Stokbrood – gezouten boter -notenboter
Salade Caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Seasalad – zalmsalade – huisgerookte zalm – makreel – Noorse garnalen – forel
Rundercarpaccio – oude kaas – truffel
Warm
Saté van kippendijen – atjar
Getrancheerde beenham uit het Veense binnenveld – saus van honing & mosterd
Procureur – bieslook – saus van rode port
Boeuff Bourguignonne (stoof van rundvlees – roseval – haricots verts)
Hele zalmzijde uit de oven – bosui
Gegrilde groente
Frites – zeezout
Dessertbuffet Vendel+ € 8,- p.p.
Diverse roomijstaarten
Tiramisu
Ambachtelijke dessertmousse
Warme appelcrumble – kaneel
Vers fruitsalade
Crème brulêe
Slagroom
BUFFET “LAVENDEL”
VANAF 20 PERSONEN
€ 39,50
Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden
Koud
Stokbrood – gezouten boter – notenboter
Rundercarpaccio – oude kaas – truffel
Vitello Tonato – dungesneden kalfslende – tonijnmayonaise
Salade Caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Seasalad – zalmsalade – huisgerookte zalm – makreel – Noorse garnalen – forel
Warm
Saté van kippendijen – atjar
Getrancheerde beenham uit het Veense binnenveld – saus van honing & mosterd
Black Angus sukade – jus – laurier
Hele zalmzijde uit de oven – lente ui
Getrancheerde Runder entrecote (LIVE)
Gepelde gamba’s uit de wok (LIVE)
Diverse seizoens groenten
Lintpasta – olijfolie – verse kruiden
Frites– zeezout
Glaasjes dessert Vendel+ € 9,- p.p.
Amuseglaasjes met mini desserts
Creme brulee
Tiramisu
Ambachtelijke dessertmousse
Appelcrumble – kaneel
Chocolade brownies