Maaltijdbuffet | Diverse mogelijkheden | Restaurant Vendel

Maaltijdbuffet

Logo

BUFFET “ROZEMARIJN”

VANAF 20 PERSONEN

€ 39,50

Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden

Koud
Stokbrood – gezouten boter – notenboter
Salade caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Salade niciose – tonijn – ei – olijven – haricots verts

Warm
Satéh van kippendijen – atjar
Procureur –bieslook – saus van rode port
Black Angus sukade – jus – laurier
Hele zalmzijde uit de oven – bosui
Diverse seizoensgroenten
Frites – zeezout

Dessertbuffet Vendel+ € 10,- p.p.

Amuseglaasjes met desserts
Creme brulee
Bavarois
Diverse dessertmousse
Appelcrumble – kaneel
Vers fruit

BUFFET “BASILICUM”

VANAF 20 PERSONEN

€ 44,50

Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden

Koud
Stokbrood – gezouten boter -notenboter
Salade caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Seasalad – zalmsalade – huisgerookte zalm – makreel – Noorse garnalen – forel
Rundercarpaccio – parmezaan – truffel

Warm
Satéh van kippendijen – atjar
Getrancheerde beenham uit het Veense binnenveld – saus van honing & mosterd
Procureur – bieslook – saus van rode port
Boeuff Bourguignon (stoof van rundvlees – roseval – haricots verts)
Hele zalmzijde uit de oven – bosui
Gegrilde groenten
Frites – zeezout

Dessertbuffet Vendel+ € 10,- p.p.

Amuseglaasjes met desserts
Creme brulee
Bavarois
Diverse dessertmousse
Appelcrumble – kaneel
Vers fruit

BUFFET “LAVENDEL”

VANAF 20 PERSONEN

€ 49,50

Soep
Wijnglas heldere bouillon met verse kruiden

Koud
Stokbrood – gezouten boter – notenboter
Rundercarpaccio – parmezaan – truffel
Vitello tonnato – dungesneden kalfslende – tonijnmayonaise
Salade Caprese – tomaat – basilicum – mozzarella
Rundvleessalade – charcuterie
Ceasar salade – beter leven kip – parmezaan
Waldorffsalade – mandarijn – walnoot
Seasalad – zalmsalade – huisgerookte zalm – makreel – Noorse garnalen – forel

Warm
Satéh van kippendijen – atjar
Getrancheerde beenham uit het Veense binnenveld – saus van honing & mosterd
Black Angus sukade – jus – laurier
Hele zalmzijde uit de oven – bosui
Getrancheerde runderentrecote
Gepelde gamba’s uit de wok
Diverse seizoensgroenten
Lintpasta – olijfolie – verse kruiden
Frites– zeezout

Glaasjes dessert Vendel+ € 10,- p.p.

Amuseglaasjes met desserts
Creme brulee
Bavarois
Diverse dessertmousse
Appelcrumble – kaneel
Vers fruit